Home  |  Wie  |  Aanbod  |  Inspiratie  |  Boeken  |  Links  |  Contact


www.nieuwtij.nl
De Hof van Heden van Jan en Lieve, is gelegen in de Kempen, omgeving Tilburg/Eindhoven. Het is een inspirerende plek waar je wordt uitgenodigd los te komen van zorgen voor morgen en gemijmer over gisteren. Er is onder andere een fantastisch retraite-appartement  (rolstoeltoegankelijk) met mogelijkheden voor begeleiding en gesprek.
www.aandacht.net
De doelstelling van de stichting Leven in Aandacht is om ondersteuning en bekendheid te geven aan het werk van Thich Nhat Hanh. O.a. aanbod van stilte-retraites die niet te duur zijn.
www.mariusengelbrecht.nl
Stembevrijder uit Den Haag. "Juist als je je eigen klank kunt zingen ontstaat er vaak een lied dat helemaal past bij jou, bij jou nu. In het ongepolijste kan de oerziel in je vrijkomen". Workshops, weken, jaartraining. En ga vooral jabberen bij Marius... geef klanken aan al je emoties.
www.zingeninovergave.nl
Bij Tonke is het zingen ooit begonnen...bij haar leer je zingen met je hart.
www.kleingeluk.nu
Maria Grijpma en Inge Jager schreven twee boeken vol inspiratie, 'Handboek voor klein geluk' en
'Klein geluk voor de mantelzorger'.
www.jankortie.nl
Jan Kortie (Amsterdam) introduceerde de term STEMBEVRIJDING in Nederland en ontwikkelde een onorthodoxe, opgewekte benadering van zingen. Met als leidraad dit zinnetje: jouw ziel wil zingen.
Groot aanbod van workshops, jaartraining, avonden.
www.hetkleineparadijs.nl
Mooie, verborgen vakantieplek in Friesland voor rustzoekers, natuurliefhebbers en mensen die houden van authentieke overnachtingsmogelijkheden. (yurt, boomhut, pipowagen, tipi enz.) Aanbevolen!
www.annemariedegee.nl
Mijn woeste en gevoelige dochter Annemarie. Ik buig voor haar schrijftalent en lef, voor haar boek 'Kamermensen'. Ze beschrijft hierin hoe iedereen in zijn hotelkamer blijft, zonder zich te bevrijden van zijn eigen ellende. Ga naar buiten! staat er in de proloog. Maar al die mensen blijven maar ronddraaien in hun eigen horror. Lyrisch geschreven, rauw en teder en met humor.
www.womanwise.nl
Praktijk voor massage en healing. Hermine woont vlakbij de Waal, in het midden van het land.