Home  |  Wie  |  Aanbod  |  Inspiratie  |  Boeken  |  Links  |  Contact


www.nieuwtij.nl
De Hof van Heden van Jan en Lieve, is gelegen in de Kempen, omgeving Tilburg/Eindhoven. Het is een inspirerende plek waar je wordt uitgenodigd los te komen van zorgen voor morgen en gemijmer over gisteren. Er is onder andere een fantastisch retraite-appartement  (rolstoeltoegankelijk) met mogelijkheden voor begeleiding en gesprek.
www.stervensbegeleidingthuis.nl
Met Clementine Coopmans werk ik graag samen in een team voor terminale zorg aan huis.
www.aandacht.net
De doelstelling van de stichting Leven in Aandacht is om ondersteuning en bekendheid te geven aan het werk van Thich Nhat Hanh. O.a. aanbod van stilte-retraites die niet te duur zijn.
www.soundfulness.com/zorg
Prachtig wat klankontspanning in de zorg kan betekenen. (Kees en Coen wonen en werken in Tilburg)
www.mariusengelbrecht.nl
Stembevrijder uit Den Haag. "Juist als je je eigen klank kunt zingen ontstaat er vaak een lied dat helemaal past bij jou, bij jou nu. In het ongepolijste kan de oerziel in je vrijkomen". Workshops, weken, jaartraining. En ga vooral jabberen bij Marius... geef klanken aan al je emoties.
www.zingeninovergave.nl
Bij Tonke is het zingen ooit begonnen...bij haar leer je zingen met je hart.
www.mantrasite.nl
Chundra heeft de moeite genomen om op deze site ongelofelijk veel mantrateksten, melodieën en filmpjes te plaatsen. Bij veel teksten staan de accoorden erbij. Inspiratie als je hiervan houdt!
Verder data van bijvoorbeeld mantrameezingconcerten.
www.htwandelreizen.nl
Kamal Rai, zeer betrouwbare gids met wie ik al 6 keer door Nepal trok, werkt vanaf najaar 2016 voor HT-wandelreizen.
www.kleingeluk.nu
Maria Grijpma en Inge Jager schreven twee boeken vol inspiratie, 'Handboek voor klein geluk' en
'Klein geluk voor de mantelzorger'.
www.jankortie.nl
Jan Kortie (Amsterdam) introduceerde de term STEMBEVRIJDING in Nederland en ontwikkelde een onorthodoxe, opgewekte benadering van zingen. Met als leidraad dit zinnetje: jouw ziel wil zingen.
Groot aanbod van workshops, jaartraining, avonden.
www.hetkleineparadijs.nl
Mooie, verborgen vakantieplek in Friesland voor rustzoekers, natuurliefhebbers en mensen die houden van authentieke overnachtingsmogelijkheden. (yurt, boomhut, pipowagen, tipi enz.) Aanbevolen!
www.annemariedegee.nl
Mijn woeste en gevoelige dochter Annemarie. Ik buig voor haar schrijftalent en lef, voor haar boek 'Kamermensen'. Ze beschrijft hierin hoe iedereen in zijn hotelkamer blijft, zonder zich te bevrijden van zijn eigen ellende. Ga naar buiten! staat er in de proloog. Maar al die mensen blijven maar ronddraaien in hun eigen horror. Lyrisch geschreven, rauw en teder en met humor.
www.womanwise.nl
Praktijk voor massage en healing. Hermine woont vlakbij de Waal, in het midden van het land.
www.ingejager.nl
Bij Inge leer je alles over beter beminnen, maar ook familie-opstellingen om zicht te krijgen op patronen van je familie.
www.jangeurtz.nl
de verslaving voorbij: voel je je regelmatig bekneld door je eigen verslaving of die van een ander? wil je in korte tijd leren over jezelf en afrekenen met de onrust van de verslaving? bekijk de site en lees het boek "de verslaving voorbij" en voeg je bij de dapperen onder ons die het zelfonderzoek over dit onderwerp niet schuwen.
www.praktijkdevoorde.nl
Counsel- en coachpraktijk van Marion.